Praktische informatie

Aanmelden

Je kunt je aanmelden of contact met mij opnemen via telefoon, email of whatsapp. Voordat we daadwerkelijk starten met een traject, plannen we een kennismakings­gesprek. Hierin ontmoeten we elkaar en kan jij bepalen of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden.

Traject

Tijdens het eerste gesprek bepalen we jouw hulpvraag en onderzoeken we de doelen waar jij aan wilt werken. We gaan hier in een aantal sessies mee aan de slag. Deze sessies zijn meestal één keer in twee á drie weken. Sessies duren circa 90 minuten. Een gemiddeld traject bestaat uit circa 5 gesprekken, maar soms is dit langer. Naast de gesprekken krijg je eventueel opdrachten mee naar huis om aan te werken. Deze vormen een verbinding tussen de gesprekken, jouw doelen en het dagelijks leven.

Locatie

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte:
Kerkstraat 1C
2969 AJ Oud-Alblas

Privacy

Jouw gegevens en de inhoud van gesprekken behandel ik vertrouwelijk. Voor het geven van informatie aan anderen is jouw schriftelijke toestemming nodig, tenzij de wet of de ethiek dit anders voorschrijft.

Tarieven

Intakegesprek is gratis en vrijblijvend. Dit gesprek duurt ongeveer 45 minuten.
Gesprekken (90 minuten)

  • Individuele counseling € 85,-
  • Relatietherapie € 125,-

Zakelijk gebruik ik andere tarieven en werk ik op basis van trajecten en offertes. Genoemde particuliere prijzen zijn niet representatief voor de zakelijke markt.

No show

Bij annuleringen korter dan 24 uur van tevoren wordt 75% van de kosten in rekening gebracht. Bij no shows wordt 100% van de kosten in rekening gebracht.

Wie ben ik? 

Mijn passie is om mensen te ontmoeten. Ik loop graag met je mee in jouw levensfase. Aan de slag met dat wat er bij jou op de voorgrond staat en voor belemmeringen zorgt. Mijn manier van werken is ervaringsgericht: hoofd, hart en lijf verbinden. 

Anderen
over Marco

“Graag wil ik Marco bedanken voor de betrokkenheid tijdens en rondom de trainingen in de afgelopen periode. Het heeft gezorgd voor nieuwe inzichten, zowel thuis als op het werk. Ik mag wat meer rust ervaren en heb meer autonomie over mijn eigen planning/leven, voor een groot deel is dat te danken aan de training.”

Pieter Honkoop

“Ik heb deelgenomen aan de training 101 werkvormen gegeven door Marco. Ik heb de training ervaren als heel dynamisch en verrassend. Marco is daarbij als trainer aanwezig en laat heel veel door de groep doen en ervaren. Wat een groot leereffect geeft. Ik kan vanuit deze training weer veel dingen toepassen in mijn dagelijkse praktijk! Een hele mooie leerervaring, bedankt daarvoor Marco!”

Marjolein Beskers

Hoe mag ik jou helpen?