Particulieren

Vastlopen in een (huwelijks)relatie, dat overkomt niet alleen anderen. Zijn jullie vastgelopen of mist het vuur en de passie van eerst? Ik wil er graag voor jullie zijn en een stukje met jullie meelopen. Met nieuwe passie, verbinding en vertrouwen in jullie relatie als doel. 

Samen met jullie ga ik aan de slag. We kijken nooit slechts vanuit één perspectief naar de kwestie, maar onderzoeken jullie relatie of probleem in context en met een open blik. Ik luister naar jullie verhaal en samen ontdekken we welke stappen we moeten zetten op weg naar vertrouwen en verbinding.

In welke negatieve patronen zijn jullie terecht gekomen en hoe komt dat? Mensen zijn geschapen om zich te hechten. Daar moet een veilige, liefdevolle basis voor zijn. Wordt die veilige basis bedreigd, dan raken we in paniek. Door oude patronen te doorbreken, ontstaat er weer ruimte voor een veilige en verbonden relatie.

In mijn counseling praktijk wil ik recht doen aan jullie persoon, door jullie te zien vanuit vriendelijkheid en meeleven. Ik ben betrokken op jullie en met bevlogenheid loop ik met jullie mee. In de praktijk is letterlijk ruimte voor kwetsbaarheid en zijn jullie vrij van oordeel. Een veilige plek om te bouwen aan verandering. Want dat is waar ik in geloof: wie wil veranderen, heeft de sleutel zelf in handen.

Waarom kiezen voor relatietherapie?

  • Maatwerk, helemaal op jullie afgestemde therapie
  • Geen verwachtingen, je mag zijn wie je bent
  • Samen werken aan de volgende stap

Zullen we een stukje samen op lopen?

Recht doen aan jou vanuit meervoudigheid

In mijn praktijk werk in vanuit verschillende soorten theorieën, waaronder Emotional Focus Therapy (EFT), het contextuele gedachtegoed, systemisch werk en de integratieve counseling. Deze verschillende soorten theorieën vullen elkaar aan. De meervoudigheid ervan is voor mij verbonden met rechtvaardigheid. Er zijn altijd meerdere perspectieven. Een meervoudige benadering zorgt ervoor dat ik jullie zo goed mogelijk kan helpen de volgende stap te zetten. 

“Marco wil meelopen met koppels die op zoek zijn naar nieuwe passie, vertrouwenen verdieping in hun relatie. Samen de volgende stap zetten?”

Wie ben ik? 

Een verbinder op maat.
Mensen ontmoeten vind ik mooi. De verbinding voelen. Elkaar zien en naar elkaar luisteren. 

Anderen
over Marco

“Graag wil ik Marco bedanken voor de betrokkenheid tijdens en rondom de trainingen in de afgelopen periode. Het heeft gezorgd voor nieuwe inzichten, zowel thuis als op het werk. Ik mag wat meer rust ervaren en heb meer autonomie over mijn eigen planning/leven, voor een groot deel is dat te danken aan de training.”

Pieter Honkoop

“Ik heb deelgenomen aan de training 101 werkvormen gegeven door Marco. Ik heb de training ervaren als heel dynamisch en verrassend. Marco is daarbij als trainer aanwezig en laat heel veel door de groep doen en ervaren. Wat een groot leereffect geeft. Ik kan vanuit deze training weer veel dingen toepassen in mijn dagelijkse praktijk! Een hele mooie leerervaring, bedankt daarvoor Marco!”

Marjolein Beskers

Hoe mag ik jou helpen?