Referenties

"Coaching bij Marco is erg verhelderend en constructief! Door middel van interessante (en soms zwevend lijkende) werkvormen kwamen we altijd tot de kern. ZIjn persoonlijke benadering en uitnodigende houding hielp mij om me veilig en gezien te voelen. Dit heeft mij ondersteunt in mijn persoonlijk inzicht en ontwikkeling. Waardoor ik beter kan benoemen wat er gebeurt in m’n hoofd en hoe ik daar mee om kan gaan. De counseling heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling, omdat duidelijk werd waar m’n prioriteiten liggen en zouden moeten liggen.

Waarom ik Marco aanbeveel als counselor / coach? Zijn professionele, persoonlijke houding in combinatie met zijn kennis en gevoel voor gevoel maakt hem tot een fijne en goede counselor."

Jaco Evers

"Marco heeft met mij op een fijne en vertrouwde manier gewerkt aan uitdagingen in het leven. Aan het begin van het traject wist ik niet wat ik nu weet over mezelf. En dat is heel bijzonder. Maar ook pittig. Marco heeft mij ondersteund om te komen waar ik nu ben.. en je brengt mij vast en zeker nog verder dan dat ik nu kan bedenken. Met de volgende stap ben ik nog druk mee bezig. Maar door al zijn inzichten kan ik nu al een mooie horizon zien gloren. 


Waarom ik Marco zou aanbevelen? Binnen de kortste keren voel je je ontzettend thuis bij hem en durf ik alle problemen over jezelf aan hem te vertellen. Ook heeft hij snel dingen door en weet hij heel snel hoe je in bepaalde zaken moet schakelen. Er ontgaat hem maar weinig."

Ronald van den Bout

“Graag wil ik Marco bedanken voor de betrokkenheid tijdens en rondom de trainingen in de afgelopen periode. Het heeft gezorgd voor nieuwe inzichten, zowel thuis als op het werk. Ik mag wat meer rust ervaren en heb meer autonomie over mijn eigen planning/leven, voor een groot deel is dat te danken aan de training.”

Pieter Honkoop

Marco, een mensenmens-coach! Marco is iemand die met grote passie en betrokkenheid werkt en communiceert. Hij is in staat om de cliënt zijn of haar eigen ontdekkingstocht te laten ervaren. Hij kan als het nodig is zeer prikkende vragen stellen, confronterend ook, maar altijd vanuit een juiste professionele respectvolle grondhouding waarbij je je snel thuis en gekend voelt. Marco combineert kennis van oplossingsstrategieën met een perfecte toepassing on the job. Vragen wat nodig is, zeggen wat gezegd moet worden en nooit denken voor de ander. Alles vanuit een  Als je als cliënt Marco nodig hebt, staat hij er voor je. Afspraak of geen afspraak. Dat is echt mensenmens-coach zijn.

Danny de Ridder

Hoe mag ik jou helpen?