Organisaties

Bij crisis slaat de paniek toe. Conflicten kunnen soms onoplosbaar lijken – een knoop die niet te ontwarren lijkt. Maar wat als we kunnen leren om samen verder te gaan, zelfs na vertrouwensbreuk? Wat als vertrouwen niet alleen een gevoel is, maar ook een daad – een werkwoord – en verbinding de sleutel tot succes?

Bij crisis slaat de paniek toe. Conflicten kunnen soms onoplosbaar lijken – een knoop die niet te ontwarren lijkt. Maar wat als we kunnen leren om samen verder te gaan, zelfs na vertrouwensbreuk? Wat als vertrouwen niet alleen een gevoel is, maar ook een daad – een werkwoord – en verbinding de sleutel tot succes?

Ik help jullie graag, stapje voor stapje, om de knoop van het conflict te ontwarren en te navigeren naar herstel en groei. We kijken elkaar aan, van mens tot mens, met hernieuwd vertrouwen en verbinding als doel.

Een team zijn is meer dan een verzameling van competenties. Teams zijn verbindingen. De kracht zit in de aanwezigheid van de mensen zelf. Elkaar niet voorbijlopen, maar juist zien en versterken. Wat betekent dat? En hoe kun je elkaar dan versterken? Hoe zet je samen de volgende stap, ook als het gecompliceerd lijkt?

In een intensief teamtraject gaan we samen aan de slag. Samen ontdekken we hoe jullie team in de race zit en verkennen we de teamdynamiek. Waar komen bepaalde patronen vandaan? We ontdekken het antwoord op jullie waaromvragen. Vanuit een mix van counseling en coaching benader ik jullie team. We analyseren samen en zetten wat we ontdekken om in verandering. Jullie teamdynamiek kan weer floreren, vanuit vertrouwen en verbinding.

Met elkaar gaan we voor verandering. We focussen niet op béter, maar op ánders. Op wat jouw team die stap verder brengt. Maatwerk dus. Vanuit vriendelijkheid, compassie en vertrouwen. Samen vooruit.

Waarom kiezen voor teamcoaching binnen jouw organisatie? 

  • Een verrassende kijk op jullie teamcultuur
  • Inzicht in teampatronen
  • Vaardigheden om beter samen te werken
  • Motivatie om elkaar écht te zien, als mensen onder elkaar
  • Tools om anders om te gaan met een probleem of kwestie

Ook zin om te veranderen? Om het anders te doen? Laten we het samen doen.

“Een team is geen groep van mensen die samenwerken. Een team is een groep van mensen die vertrouwen hebben in elkaar.”

- Simon Sinek 

Wie ben ik? 

Een verbinder op maat.
Mensen ontmoeten vind ik mooi. De verbinding voelen. Elkaar zien en naar elkaar luisteren. 

Anderen
over Marco

“Graag wil ik Marco bedanken voor de betrokkenheid tijdens en rondom de trainingen in de afgelopen periode. Het heeft gezorgd voor nieuwe inzichten, zowel thuis als op het werk. Ik mag wat meer rust ervaren en heb meer autonomie over mijn eigen planning/leven, voor een groot deel is dat te danken aan de training.”

Pieter Honkoop

“Ik heb deelgenomen aan de training 101 werkvormen gegeven door Marco. Ik heb de training ervaren als heel dynamisch en verrassend. Marco is daarbij als trainer aanwezig en laat heel veel door de groep doen en ervaren. Wat een groot leereffect geeft. Ik kan vanuit deze training weer veel dingen toepassen in mijn dagelijkse praktijk! Een hele mooie leerervaring, bedankt daarvoor Marco!”

Marjolein Beskers

Hoe mag ik jou helpen?