Kerken

De kerk is een schuilplaats en rustige bedding om genade te ontvangen en weer door te geven. Een gemeenschap die samenkomt om naar Gods stem te luisteren. 

Soms zijn er echter moeilijkheden in kerken of kerkelijke organisaties. De verbinding is weg. Mensen buitelen over elkaar heen. Belangen van onszelf en van anderen zijn belangrijker geworden dan de essentie van het zijn van een schuilplaats.

Dat is pijnlijk en verdrietig. Een situatie waar je niet om heen kunt en die je toch in het diepst van je ziel raakt. Echter, zeker niet zonder hoop. Het is mijn missie dat kerken en kerkelijke organisaties weer bekend staan als een veilige plek voor alle christenen en niet-christenen. Daarom luister ik graag naar jullie verhaal en ga ik met jullie op zoek naar nieuwe verbinding.

Wat bekent dat? We richten ons op het zwaartepunt van de kerk. Dat is: de veiligheid en geborgenheid van het gemeenschapsleven. Daaruit komen genade, mildheid en vertrouwen tot bloei en is er ruimte voor kwetsbaarheid en het delen van gedachten. Zo werken we samen weer toe naar het zijn van een schuilplaats.

De kerk heeft mijn hart. Ik help jouw kerk of kerkelijke organisatie graag te bouwen aan een mooie en veilige plek. In alle eerlijkheid.

Waarom kiezen voor Marco als coach in de kerk of kerkelijke organisatie?

  • Coaching van ambtsdragers en zendelingen
  • Begeleiding van teams en kerkenraden
  • Handvaten om anders om te gaan met moeilijke situaties
  • Samenwerking in verbondenheid

Mag ik je van dienst zijn? Zullen we samen bouwen? 

“Marco wil samen met kerken bouwen aan veilige schuilplaatsen, rustige beddingen om genade te ontvangen en door te geven. ”

Wie ben ik? 

Een verbinder op maat.
Mensen ontmoeten vind ik mooi. De verbinding voelen. Elkaar zien en naar elkaar luisteren. 

Anderen
over Marco

“Graag wil ik Marco bedanken voor de betrokkenheid tijdens en rondom de trainingen in de afgelopen periode. Het heeft gezorgd voor nieuwe inzichten, zowel thuis als op het werk. Ik mag wat meer rust ervaren en heb meer autonomie over mijn eigen planning/leven, voor een groot deel is dat te danken aan de training.”

Pieter Honkoop

“Ik heb deelgenomen aan de training 101 werkvormen gegeven door Marco. Ik heb de training ervaren als heel dynamisch en verrassend. Marco is daarbij als trainer aanwezig en laat heel veel door de groep doen en ervaren. Wat een groot leereffect geeft. Ik kan vanuit deze training weer veel dingen toepassen in mijn dagelijkse praktijk! Een hele mooie leerervaring, bedankt daarvoor Marco!”

Marjolein Beskers

Hoe mag ik jou helpen?