teamcoaching

Wil je graag de spirit van jouw team een impuls geven en kansen op verdere ontwikkeling verzilveren, dan brengen we graag onze teamcoaching onder de aandacht. De Nederlandse natuur is een uitstekend decor om even afstand te nemen en de tijd te nemen voor gesprekken met je collega’s die verder gaan dan de dagelijkse contacten.  

Tijdens de wandeling staan we stil bij de natuur om ons heen, maar vooral bij vragen en overwegingen die in jullie team spelen en die onderweg opkomen. Waar zijn jullie bijvoorbeeld goed en juist minder goed in? Welke doelen hebben jullie persoonlijk en als team? Hoe gaan jullie met elkaar om en zou het voordelen hebben om dat anders te doen? Na deze leuke maar vooral ook inspirerende tocht spreken jullie vast en zeker nog lang na over deze dag en hebben jullie nieuwe ideeën en praktische aanknopingspunten voor de toekomst van je team.  prijs: op aanvraag
datum: op aanvraag

aanmelden of eerst
meer informatie?

Via onderstaand formulier kun je om meer informatie vragen of je aanmelden voor de teamcoaching. Graag vermelden welke dag(en) jouw voorkeur. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om het verder af te spreken.

Onderwerp
Ik heb een vraag
Ik wil me graag aanmelden

vragen? neem contact op met:

Eli Vlot
eli@een-stapverder.nl
06 47 01 54 52

meer over Eli

Marco Heijstek
marco@een-stapverder.nl
06 11 83 81 61

meer over Marco